obey-robots.txt
08 July 2020, 12:36
Goedemiddag bezoeker
Navigatie
RSS Feeds
Articles Blog Downloads Forums News Web Links
Ruil text ads (adwords)
Krijg meer bezoekers en backlinks met Ad-Vertise.nl. Hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties België" en maak je eigen tekst advertentie. Kies een advertentie formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties België hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
Nederlandse ISP's
· caiway.gebruikers.eu
· glasvezel.gebruikers.eu
· kabel.gebruikers.eu
· kpn.gebruikers.eu
· nlex.gebruikers.eu
· online.gebruikers.eu
· stipte.gebruikers.eu
· tele2.gebruikers.eu
· telfort.gebruikers.eu
· t-mobile.gebruikers.eu
· vodafone.gebruikers.eu
· xs4all.gebruikers.eu
· zeelandnet.gebruikers.eu
· ziggo.gebruikers.eu
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
2 nieuwe formules voor internet en vaste telefonie
Admin
2 nieuwe formules voor internet en vaste telefonie op maat van de klant!


Compleet in lijn met haar missie houdt EDPnet constant de vinger aan de pols in de wereld van telecommunicatie. Dit houdt in dat het bedrijf dag na dag haar formules voor internet, mobiele en vaste telefonie probeert af te stemmen op de noden van de klant en dit zowel op het vlak van kwaliteit als van prijs. Hierbij staat één streven centraal: het aanbieden van formules die de klant als gegoten zitten en dit aan een meer dan competitieve prijs.

Vandaag kondigt EDPnet dan ook 2 nieuwe formules aan; één voor snel en betrouwbaar internet voor de thuisgebruiker met een optie tot ongelimiteerde trafiek en één voor vaste telefonie over het internet. Beide formules bieden het beste van wat vandaag technisch mogelijk is en dit tegen de scherpste tarieven. Alweer een bewijs dat het EDPnet menens is met haar motto "Stretch the Internet!"


"EDPnet ADSL Starter", onbeperkt surfen voor € 24,95!

Voor EDPnet geldt dat zelfs de thuisgebruiker gerust veeleisend mag voor zijn internettoegang. Vandaag wordt dit ADSL-starter nog ruimer. Met een downloadsnelheid van 4 Mbps en een uploadsnelheid van 512 kbps, beschikt de gebruiker standaard over 5 GB trafiek per maand.

Toch meer trafiek nodig? Vanaf vandaag krijgt de gebruiker voor 5 EUR per maand extra (incl. 21%BTW) een ongelimiteerd datavolume (FUP). Voor een bedrag van € 24,95 kan u dus onbeperkt surfen!

"EDpnet Talk@Home" wordt "EDPnet Telephony", dè toekomst voor vaste telefonie over internet

Telefoneren naar vaste lijnen via een internetverbinding geraakt meer en meer ingeburgerd, ook bij de particuliere klant. Daar waar vroeger nog een klassieke Belgacom-lijn nodig was voor telefonie, behoort dit met de "˜EDpnet Telephony"™-formule defintief tot het verleden. In de abonnementsprijs zit de zogenaamde "˜Raw Copper-lijn"™ inbegrepen. Het enige dat de gebruiker nodig heeft is een EDPnet internet abonnement en een router die telefonie over internet (VoIP) ondersteunt.


EDPnet Telephony kost 10 EUR (incl. 21% BTW) per maand en u betaalt geen extra connectiekost per oproep. De gesprekstarieven zijn uiterst voordelig (0,025 EUR per minuut naar andere vaste lijnen en 0,19 EUR per minuut naar mobiele netwerken). Naar andere EDPnet Telephony klanten zijn er zelfs geen gesprekskosten.

Klanten kunnen hierbij kiezen voor de optie "Plus Pack" voor 5 EUR (incl. 21 % BTW) per maand extra. Met deze optie kan de klant gratis naar vaste nummers in België en 18 andere landen (*) bellen met een maximum van 2000 min. per maand.

Het EDPnet Telephony abonnement biedt trouwens gratis een aantal nuttige diensten zoals o.a., voicemail , nummeridentificatie, doorschakelen van oproepen, voicemail to e-mail en fax to e-mail, eventuele blokkering van betaalnummers of internationale diensten.


Bron EDPnet
Smile
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '2 nieuwe formules voor internet en vaste telefonie', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
WK voetbal kijken via internet livestreams Algemeen : 1 14 Jun 2010
EDPnet werkt actief mee aan de beveiliging van het internet! Nieuws van EdpNet : 1 09 Jun 2010
Interessante aanbieding voor EDPnet DigiTV Nieuws van EdpNet : 1 04 Apr 2010
EDPNet lanceert Onbeperkt Internet Nieuws van EdpNet : 1 04 Apr 2010
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: bobcollu
Inloggen
Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Gratis ads met Ad-Vertise
Ad-Vertise hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties België" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties België hebben gekozen.
Leden enquête
Tevreden met EdpNet?

Ja
Ja
75% [3 stemmen]

Nee
Nee
25% [1 stem]

Stemmen: 4
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 02 Apr 2010
296,917 unieke bezoeken